La informació d'aquesta guia només té l'objectiu d'orientar-te, el seu contingut mai reemplaçarà les indicacions del teu metge. El teu metge és la persona més indicada per a resoldre qualsevol qüestió sobre el teu cas en concret.

La forma senzilla de conèixer el mieloma múltiple de la A a la Z

Troba els termes necessaris per comprendre el mieloma múltiple. Si tens qualsevol dubte addicional respecte a la malaltia, els seus símptomes o el seu tractament, no dubtis a consultar-ho al teu metge.

Una informació important per a les persones amb mieloma múltiple

En aquest espai pots trobar informació rellevant sobre el mieloma múltiple, com ara el seu diagnòstic, les proves mèdiques que es realitzen i alguns dels possibles tractaments.

La informació que trobaràs en aquesta pàgina ha estat creada per Pfizer, amb la col·laboració d'experts hematòlegs i compta amb l'aval del Grupo Español de Mieloma (GEM-PETHEMA) i de la Comunidad Española de Pacientes con Mieloma Múltiple (CEMMP).

Han integrat el Comitè d'experts a càrrec del desenvolupament de continguts d'aquest web els doctors: el Dr. Enrique María Ocio, Cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitario Marqués de Valcedilla de Santander; la Dra. Cristina Encinas, Metgessa Adjunta del Servei d'Hematologia de l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid i el Dr. Rafael Alonso, Metge Adjunt del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitario 12 de Octubre de Madrid.